پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی بندر انزلی > صفحه اصلی
ورود جمعه 7 اردیبهشت 1403
اخبار
تولید پودر سوپ میگو از میگوی ریز آب شیرین تالاب انزلی در پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی کشور
شنبه 24 تیر 1396
.
به گزارش روابط عمومی پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی کشور در راستای اجرای پروژه تولید فرآورده های خشک غذایی از میگوی ربز آب آب شیرین تالاب انزلی در بخش تحقیقات فرآوری آبزیان پژو هشکده در تاریخ ٩٥/٤/٢١ پودر سوپ میگو آماده مصرف برای اولین بار در کشور تولید شد. مراحل خشک کردن میگو به سه روش صنعتی و بهداشتی انجام شده و در فرمولاسیون تولید پودر از یازده افزودنی مجاز بعنوان طعم دهنده ، حجیم کنده ، امولسیون کننده و نگهدارنده طبیعی استفاده شده است. دانش فنی این پروژه پس از طی مراحل آزمایشی تعیین طول مدت مجاز نگهداری در دمای محیط و انتخاب بسته بندی مناسب آماده انتقال به بخش خصوصی است.


>


>

تعداد بازديد:588