پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی بندر انزلی > صفحه اصلی
ورود شنبه 8 اردیبهشت 1403
اخبار
اجرای پروژه تحقیقاتی با عنوان بررسی تاثیر لعاب های مختلف روی کیفیت کیلکای سوخاری در پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی کشور
سه شنبه 18 خرداد 1395
.
ماهی کیلکا دریای خزر با صید سالانه حدود 20 هزارتن و ارزش غذایی بالا متاسفانه کمتر به مصرف تغذیه انسانی رسیده و بیش از 95 درصد محصول صید آن برای تولید آرد ماهی و تغذیه دامها استفاده می شود. موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور با هدف افزایش مصرف انسانی این ماهی با ارزش غذایی تولید انواع فرآورده های غذایی آماده مصرف را در اولویت برنامه های تحقیقاتی خود در سال 1395 قرار داده است.در این راستا پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی کشور پروژه فوق را برای تولید یک فرآورده جدید با ویژگیهای حسی و بافتی متفاوت در بخش تحقیقات فرآوری آبزیان به انجام رسانده و آماده واگذاری دانش فنی آن به بخش خصوصی برای تولید انبوه میباشد.



تعداد بازديد:138