پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی بندر انزلی > صفحه اصلی
ورود جمعه 7 اردیبهشت 1403
اخبار
تولید ماهی سالمون دودی گرم ماهی در بخش تحقیقات فرآوری آبزیان پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی کشور
سه شنبه 18 خرداد 1395
.
به سفارش بخش خصوصی ماهی سالمون بصورت شکم خالی در بخش تحقیقات فرآوری آبزیان پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی کشور روز دوشنبه ۹۵/۳/۱۷ به صورت دودی گرم با دستگاه مخصوص و بهداشتی با دود کنترل شده فرآوری گردید.



تعداد بازديد:126